Γερανάκι Καρέκλα Ανύψωσης Ασθενών BU900 με μικρότερες ρόδες

  1. Αρχική
  2. ΓΕΡΑΝΑΚΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ
  3. Γερανάκι Καρέκλα Ανύψωσης Ασθενών BU900 με μικρότερες ρόδες
Γερανάκι Καρέκλα Ανύψωσης Ασθενών BU900 με μικρότερες ρόδες ΓΕΡΑΝΑΚΙ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ
  • Κατασκευαστής: Body UP EVOLUTION
  • Κωδικός Προϊόντος: BU900
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1.290,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 1.141,59€

Τιμή μέσω ΕΟΠΥΥ 995,00€ - επικοινωνήστε στο 2106852381 η στο info@patient-lifting.com

Το γερανάκι καρέκλα ανασήκωσης και μεταφοράς ασθενών Body Up Evolution είναι ένα πολυλειτουργικό αναπηρικό βοήθημα που διευκολύνει την καθημερινότητα των ατόμων με κινητικές δυσκολίες ( ΑΜΕΑ ) και των βοηθών τους. Ειδικά σχεδιασμένο για να ανασηκώνεται ο ασθενής σε καθιστή «φυσική θέση», με ελάχιστη μυϊκή δύναμη από τον άνθρωπο που τον φροντίζει.

Μετά την διαδικασία της ανύψωσης από το κρεβάτι, ο εργονομικός σχεδιασμός του Body Up Evolution (59,50 εκ. πλάτος & 20 κιλά βάρος), δίνει την δυνατότητα στον βοηθό να μεταφέρει τον ασθενή στα περισσότερα σημεία του σπιτιού ή και στο αναπηρικό του καρότσι. Επίσης λόγω της ανοξείδωτης κατασκευής του και των αδιάβροχων αξεσουάρ του, μπορεί εκτός από το να τον μεταφέρει στην τουαλέτα ,να τον κάνει και μπάνιο. Ειδανικά χρησιμοποιώντας το αξεσουάρ BU-05

Μια ακόμα πολύ σημαντική δυνατότητα που σας δίνεται χρησιμοποιώντας το Body Up Evolution είναι να μεταφέρετε τον άνθρωπο σας στο αυτοκίνητο και επιπλέον χάρη στην πολύ εύκολη αποσυναρμολόγηση του (γίνεται μόνο 2 κομμάτια) μπορείτε βάζοντάς το στο πορτ παγκάζ να το πάρετε μαζί σας, πχ στο εξοχικό ,στο νοσοκομείο, ή όπου αλλού επιθυμείτε.
Με το γερανάκι καρέκλα ανασήκωσης και μεταφοράς ασθενών Body Up Evolution, γίνεται η ζωή του ασθενή και του βοηθού πολύ πιο απλή και ξεκούραστη.

Βάρος:
Ιδανικό για χρήστες βάρους έως 100kg – με μικρότερες ρόδες.

 

Δείτε τα αξεσουάρ εδώ

Ετικέτες: Γερανάκι, Καρέκλα, Ανύψωσης, Ασθενών, BU900, μικρότερες, ρόδες, ΓΕΡΑΝΑΚΙ, ΚΑΡΕΚΛΑ, ΑΝΥΨΩΣΗΣ, ΑΣΘΕΝΩΝ, Body, EVOLUTION