Αξιολογήσεις

Δυο ημέρες πριν βγώ από το ΚΑΤ και έχοντας κάνει το τρίτο χειρουργείο μετά από το τρίτο σοβαρό ατύχημα στο δεξί μου πόδι, είχα μεγάλη ανησυχία για το πως θα μπορούσα να αντέξω να είμαι κλεισμένη στο σπίτι για άλλους έξι μήνες τουλάχιστον.

Ώσπου τυχαία έπεσε το μάτι μου σε αυτό το μαγικό βοήθημα που ονομάζεται Body Up Evolution και ένοιωσα μεγάλη ανακούφιση. Το παρήγγειλα και σε δυο ημέρες ήταν στο νησί μου.

Δεν θα χρειαζόταν ούτε να είμαι καθηλωμένη, ούτε να με σηκώνουν!

Είδα ότι μπορούσα να κινηθώ χωρίς να κουράζω, και ειδικά με αξιοπρέπεια χωρίς να νοιώθω άβολα. Το ότι ένα μόνο βοήθημα θα μπορούσε να αντικαταστήσει τόσα άλλα, είναι μαγικό, από την βόλτα μέχρι το μπάνιο με ασφάλεια.

Είναι υπέροχο μια και σου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και για αυτούς που έχουν κινητικό πρόβλημα αλλά και για τους συνοδούς τους. Είναι τόσο ευκολόχρηστο που μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε, και οχι μόνο ο προσωπικός μας συνοδός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που το σκέφτηκαν και κάνουν την ζωή μας παρόλες τις δυσκολίες πιο εύκολη. Να σας εχει ο Θεός καλά.

Κούνα Μαρία / Χρήστης από Πάρο

Λίγα λόγια από καρδιάς για το Bodyup ! Το Bodyup ήρθε σαν δώρο στη ζωή μας, καθώς βελτίωσε αισθητά την ποιότητα ζωής και την ψυχολογία του πατέρα μου που είναι κατάκοιτος και πολύ βαρύς. Η ευκολία στη χρήση του επέτρεψε την καθημερινή ανασήκωση από το κρεβάτι, είτε για να μεταφερθεί στην αναπηρική πολυθρόνα, είτε για να χρησιμοποιηθεί το ίδιο σαν αναπηρική πολυθρόνα μέσα στο σπίτι. Το Bodyup είναι κομψό, ευέλικτο και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, πράγμα απαραίτητο για εμάς καθώς το υπνοδωμάτιο στο οποίο χρησιμοποιείται είναι μικρό. Σηκώνεται πλέον καθημερινά!

Ευχαριστούμε Bodyup!

Σοφία Μπαλάνου / Βοηθός από Ελλάδα

Έχω “Σκλήρυνση κατά πλάκας” πρωτοπαθώς προϊούσα μορφή.
Δεν μπορώ να ανέβω και να κατέβω από το κρεββάτι.

Μέχρι τώρα με βοηθούσε μια γυναίκα η οποία με έπαιρνε αγκαλιά, πράγμα που επιβάρυνε την ίδια και εγώ φοβόμουν πολύ μήπως πέσω κάτω.

Πρόσφατα πήρα το body up και έλυσα όλα μου τα προβλήματα.

Το να καθίσω και να σηκωθώ από το κρεβάτι είναι πλέον με το body up παιχνιδάκι.

Επίσης έχει κάθισμα για μπάνιο – τουαλέτα, καθώς και ιμάντες στερέωσης για το πανί μεταφοράς.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη καί το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Α. Βιτωράτου / Χρήστης από Ελλάδα

Μου παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι το Body Up και σας ευχαριστώ πολύ για την ευαισθησία, τη συνέπεια και την ασφαλή μεταφορά.

Το έχω συναρμολογήσει και χρησιμοποιήσει με επιτυχία ήδη με την πρώτη φορά. Θα τελειοποιήσουμε τη χρήση του πολύ σύντομα πιστεύω.

Πρόκειται πράγματι για πολύ ευφυές και ευκολόχρηστο εργαλείο.

Τρύφων Ηλιάδης / Χρήστης από Ελλάδα

Το αναπηρικό αμαξίδιο – γερανάκι ανύψωσης, με βοήθησε πάρα πολύ.

Δυστυχώς λόγω πρόσφατης ασθένειας η μητέρα μου δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε να σταθεί. Χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι για πολλούς μήνες.

Αφού παρέλαβα το αναπηρικό αμαξίδιο κατάφερα επιτέλους να μεταφέρω τη μαμά μου από το κρεβάτι. Τους πρώτους μήνες έτρωγε πάνω στο αμαξίδιο μπροστά στο τραπέζι. Αργότερα το αμαξίδιο με βοήθησε να τη μεταφέρω στην αγαπημένη της καρέκλα και στο αναπηρικό καρότσι.

Το αμαξίδιο έχει διευκολύνει πολύ τη φροντίδα της μαμά μου. Το πιο σημαντικό είναι πως έχει βελτιωθεί η ποιότητα ζωής της εφόσον η μεταφορά της από το ένα περιβάλλον στο άλλο τονώνει το μυαλό της.

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτό το αμαξίδιο είναι ένα φανταστικό προϊόν και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Θεοδώρα Μαρέντη / Χρήστης από Κύθηρα

Συναρμολόγησα το Body Up και άρχισα να το χρησιμοποιώ άμεσα. Είναι τέλειο για τον σκοπό που το θέλω! Δουλεύει καλά και είναι πολύ σωστά σχεδιασμένο. Το ήθελα επίσης για να μετακινώ την σύζυγο μου μέσα και έξω από το αυτοκινητο και το κάνει και αυτό πολυ καλά!

Η σύζυγος μου πάσχει από άνοια, προερχόμενη από την νόσο του Αλτσχάϊμερ και εχει φτάσει στο σημείο που δεν μπορεί πια να περπατήσει, ετσι είναι καθηλωμένη στο αναπηρικό αμαξίδιο της. Το BU1000 είναι πραγματικά ένας «διαφορετικός εξοπλισμός». Είναι ένα πολύ σημαντικό βοήθημα και ο σχεδιασμός του σε συνδυασμό με την ευελιξία του θα με βοηθήσουν σημαντικά στο να προσφέρω την απαραίτητη φροντίδα.

θα σας ενημερώσω για το πως τα πηγαίνω και σας ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά.

Roy Edwards / Σύζυγος και βοηθός από το Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία

Το Body Up μας, κάνει εκπληκτική δουλειά και έχει κάνει τις ζωές όλων μας ευκολότερες.

Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτό!

Samantha Bogner / Συγγενής χρήστη από Μίσιγκαν ΗΠΑ

Το Body Up Evolution μου άλλαξε τη ζωή!

Είμαι χρήστης του Body Up Evolution δυο χρόνια και πραγματικά έχει αλλάξει τη ποιότητα της ζωής μου καθώς μπορεί πλέον η σύνοδος μου, χωρίς καταπόνηση, να με σηκώσει από το κρεβάτι που για πολλά χρόνια εκεί περνούσα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.

Τώρα μπορώ να κάνω πολύ πιο εύκολα την είσοδο μου στο αυτοκίνητο για τις εξωτερικές μετακινήσεις μου χωρίς ταλαιπωρία αλλά και βελτιώνει σημαντικά την καθημερινότητα μου και την πρόσβαση μου και στα άλλα δωμάτια του σπιτιού όπως είναι το μπάνιο!

Ευχαριστώ πολύ… μου δώσατε ελευθερία!!! Γιατί οι βόλτες που έχω κάνει με το Body Up Evolution είναι ανεκτίμητες!!!

Νικολέττα Καλαφατσή / Χρήστης από Ελλάδα

Έχουμε προμηθευτεί την καρέκλα ανασήκωσης και μεταφοράς Body UP Evolution εδώ και ένα χρόνο και την χρησιμοποιούμε καθημερινά για να σηκώνουμε την μητέρα μου από το κρεβάτι και να την μεταφέρουμε σε διάφορα σημεία του σπιτιού και στο καρότσι της. Μας έχει εξυπηρετήσει πολύ!

Πιστεύω και μου το είπε και ο Παθολόγος που την παρακολουθεί, ότι αν δεν είχαμε αγοράσει το BodyUPEvolution, η μητέρα μου μπορεί τώρα να μην ήταν στη ζωή.

Εύα Τραπάλη / Συγγενής χρήστη από Ελλάδα

Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σας. Θα δώσω στο web site σας πολύ καλή κριτική για το Body Up Evolution. Μας έχει δώσει πίσω την ζωή μας!

Ζυγίζω 45 κιλά και το να πρέπει να σηκώνω και να χειρίζομαι έναν άντρα βάρους 66 κιλών χρησιμοποιώντας παραδοσιακούς γερανούς ή ειδικές ζώνες ήταν απλά αδύνατον για μένα. Εκτός από τον μικρό σωματότυπό μου, οι γερανοί ανασήκωσης δεν βόλευαν και τον σύζυγο μου επίσης.
Αν τον βάλεις σε ξαπλωτή θέση, δεν μπορεί να αναπνεύσει, αν του σφίξεις το στήθος με ζώνες, πάλι έχει δυσκολία στην αναπνοή.

Η καθιστή θέση από την οποία επιτρέπεται η ανασήκωση με το Body Up Evolution, δημιουργεί – και για τους δύο μας – ένα περιβάλλον ασφάλειας και άνεσης κατά την διάρκεια της ανασήκωσης και της μεταφοράς.

Στην αρχή, χρειάστηκε λίγος χρόνος να μάθω να κάνω σωστά την τοποθέτηση του καθίσματος για την ανασήκωση αλλά μετά από εξάσκηση, το κατάφερα.

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ.

Marilyn Stevens / Βοηθός από ΗΠΑ

Θα ήθελα να ενημερώσω την εταιρία SportStiL* ότι από την ημέρα που παραλάβαμε το Body Up Evolution, έχουμε απαλλαγεί από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε όσον αφορά την ανύψωση της γιαγιάς και την τοποθέτησή της στην αναπηρική καρέκλα.

Η ζωή μας έχει αλλάξει πάρα πολύ από την ταλαιπωρία που αντιμετωπίζαμε για να την σηκώνουμε και να την μεταφέρουμε. Και πάλι ευχαριστούμε πάρα πολύ την εταιρία.

* Παλιότερη ονομασία της εταιρίας Veziris Healthcare.

Νικόλας Απέργης / Βοηθός από Ελλάδα

24 Ιουνίου είναι η μέρα που άλλαξε η ζωή μου! Μέχρι τότε, ήμουν καταδικασμένος να ζήσω στο κρεβάτι αφού η σύζυγός μου δεν είχε πλέον άλλο κουράγιο να προσπαθεί να με σηκώνει δύο με τρεις φορές την μέρα, κάθε μέρα…

Το Body Up Evolution μου επέτρεψε επιτέλους να σηκωθώ από το κρεβάτι! Κάθε μέρα σηκώνομαι από νωρίς και όλη την μέρα κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι με το αν. αμαξίδιό μου, βγαίνω στην βεράντα, δέχομαι καλεσμένους στο σαλόνι, βλέπω ταινίες με την σύζυγο. Δεν γίνονταν πριν όλα αυτά…

Όντως, αλλάζει την ζωή.

Πολύκαρπος Κοτρώτσης / Χρήστης από Ελλάδα

“Πρέπει να σας πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από μέρους μου, γιατί το Body Up, δεν εκφοβίζει τον χρήστη (η σύγκρουση μεταξύ της πολυπλοκότητας του προϊόντος και της απλότητας του μυαλού ενός χρήστη μπορεί να αδικήσει ένα προϊόν, ανεξάρτητα από τις δυνατότητές του).

Κάθε λέξη της παρουσίασης του Body Up είναι αλήθεια και αυτό που πραγματικά εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση, είναι το πόσο εύκολη είναι η διαδικασία ανύψωσης.

Διευκόλυνε το μυαλό της μητέρας μου να πειστεί οτι δεν μας είναι βάρος και εμένα προσωπικά να φοβάμαι λιγότερο το μέλλον…”

Sanda Sabau / Βοηθός από Ρουμανία

Είμαι ενθουσιαμένος που είμαι μέρος του Body Up Evolution!

Είναι πάθος μου να βοηθάω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και αυτό το προϊόν πραγματικά το κάνει αυτό!

Εδώ και πολύ καιρό στην αγορά της Αμερικής υπήρχε ένα μόνο προϊόν που μπορούσε να βοηθήσει τα άτομα με κινητικές δυσκολίες να μετακινούνται απο το ένα μέρος στο άλλο (χωρίς το αμαξίδιο τους). Το προϊόν αυτό ήταν αρκετά δυσκίνητο και δύσκολο προς τον χρήστη.

Το Body Up Evolution καταρχήν παρέχει αξιοπρέπεια και πραγματικά λύνει το πρόβλημα της μετακίνησης απο το αμαξίδιο στο αυτοκίνητο ή στον γιατρό πχ. Επιπλέον, διευκολύνει πολύ τον συνοδό – βοηθό!

Πραγματική Αλλαγή Ζωής, που άξιζε κάθε δολλάριο!

- / Χρήστης από ΗΠΑ

“Ένα αναπηρικό βοήθημα δεν είναι απλώς ένα βοηθητικό μέσο μετακίνησης, αλλά ένα απαραίτητο εργαλείο που επηρεάζει άμεσα και πολλές φορές καθορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες και τον τρόπο ζωής του χρήστη.

Εμείς χρειαστήκαμε ένα για την μητέρα μου που πάσχει από άνοια και προχωρημένη μορφή Πάρκινσον τα οποία κάνουν την μετακίνηση της ιδιαιτερα δύσκολη.

Το Body Up Evolution, το προμηθευτήκαμε απευθείας από την εταιρεία Veziris Healthcare στο Χαλάνδρι, του οποίου οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό είναι εξαιρετικοί στο να βρίσκουν λύσεις και να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.

Το Body Up Evolution είναι πολύ πρακτικό, καλύπτει όλα τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει ένα αναπηρικό βοήθημα, είναι ελαφρύ, η πλάτη είναι στο σωστό ύψος και δεν μειώνεται η ελευθερία κίνησης των χεριών, τα μπράτσα του καθίσματος είναι αυξομειούμενου ύψους, προσθαφαιρούμενα για την πλάγια μετατόπιση του χρήστη, διαθέτει υποπόδια προσθαφαιρούμενα, ρυθμιζόμενου ύψους και ρυθμιζόμενων κλίσεων, έχει πτυσόμενο σκελετό, είναι καλής κατασκευής, τα φρένα του είναι ευκολόχρηστα και το κάθισμά του δίνει πολλές δυνατότητες ρύθμισης του ύψους, του βάθους του και κλίσεις τόσο της πλάτης όσο και του ίδιου του καθίσματος.

Έχει ρυθμιζόμενο, μετατοπιζόμενο κέντρο βάρους για να γίνεται το αμαξίδιο λιγότερο ή περισσότερο ευκίνητο.

Είναι ένα ζωτικό βοηθητικό μέσο από το οποίο εξαρτάται ο βαθμός ενεργοποίησης ή παθητικοποίησης της, και μας βοηθά να την μετακινούμε εύκολα.”

Δημήτρης Δημητρίου / Βοηθός από Ελλάδα

Αλλάζει την ζωή σου!

Πραγματικά είναι δύσκολο να εξηγήσω πόσο θαυματουργό είναι το Body Up!

Ποτέ δεν πίστευα ότι ένα μόνο προϊόν μπορεί να αναπληρώσει όλα τα άλλα βοηθήματα που αναγκαζόμουν να έχω, όλα αυτά τα χρόνια.

Τα τελευταία δύο χρόνια, έπρεπε να φροντίζω τον πατέρα μου που πάσχει από Πάρκινσον και τα προϊόντα που έπρεπε να εφοδιαστώ για να κάνουμε απλά πράγματα, ήταν ατελείωτα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που μπορώ επιτέλους να κάνω τα πάντα με ένα μόνο προϊόν, το Body Up Evolution.

Σας ευχαριστώ!!!

- / Χρήστης από ΗΠΑ

Πάσχω από πολιομυελίτιδα (τετραπληγία) και χρόνια τώρα προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο μεταφοράς μου στη τουαλέτα όταν δεν φοράω τους μηροκνημοποδικούς κηδεμόνες στα πόδια μου.

Η λύση τελικά ήρθε με το Body Up. Τόσο απλό στην λειτουργία και στη χρήση του που και οι υπερήλικες γονείς μου μπορούν να με εξυπηρετήσουν!

Οι άνθρωποι του Body Up έκαναν δοκιμή στο σπίτι για να αποδειχτεί η λειτουργικότητα του και έκαναν μια μικρή τροποποίηση για εισέρχεται στη μικρή πόρτα του μπάνιου.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε μη αυτοεξυπηρετούμενους με αδύναμα χέρια πάσχοντες!

Δημήτρης Τσιμπούκης / Χρήστης από Ελλάδα

Αναμφίβολα, το Body Up Evolution αποτέλεσε μια όντως ευχάριστη έκπληξη για όλους μας εδώ, πολλώ δε μάλλον για τον επί 5-ετία κλινήρη αδελφό μου, ο οποίος και πάσχει από ΣΚΠ.

Η απλότητα και η πολύ-λειτουργικότητα του εν λόγω εργαλείου φαίνεται να συνδυάζονται σχεδόν ιδανικά. Και να φανταστείτε ότι, πριν από λίγες μόνο μέρες, δοκιμάσαμε τον «κλασσικό» Γερανό Ανύψωσης & Μεταφοράς ασθενών, ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις του αδελφού μου, σε συνδυασμό με τον υπάρχοντα χώρο του σπιτιού μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την καλωσύνη αλλά και την προθυμία με την οποία μας εξυπηρετήσατε. Οι συμβουλές σας ήταν πραγματικά χρήσιμες.

Να είστε πάντα καλά όλοι σας.

Αντώνιος Κ. Παπούλιας / Βοηθός από Ελλάδα