Ποιοί Είμαστε

  1. Αρχική
  2. Ποιοί Είμαστε

 

 

Η εταιρία Μ & Ε ΒΕΖΥΡΗΣ ΟΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των ορθοπεδικών ειδών από το 1994.

 

Ξεκίνησε με εισαγωγικό χαρακτήρα αντιπροσωπεύοντας στην χώρα μας με επιτυχία τα ηλεκτρονικά ποδήλατα κινησιοθεραπείας MΟΤΟmed, του Γερμανικού οίκου Reck.

 

Το 1998, η εταιρία σχεδίασε και κατασκεύασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το γερανάκι ανύψωσης και μεταφοράς ασθενών Body Up Evolution .


Το 1999 εγκρίθηκε η χορήγησή του από το ΙΚΑ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε χιλιάδες ΑμΕΑ και τις οικογένειές τους να βελτιώσουν σημαντικά το επίπεδο της καθημερινότητάς τους.

 

Φιλοσοφία

 

Η εύκολη ανασήκωση ατόμων με κινητικές δυσκολίες ήταν πάντα ζητούμενο για εμάς.


Οι μόνες λύσεις που υπήρχαν ήταν οι κλασσικοί γερανοί και τα χέρια των βοηθών. Το 1998 σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε το γερανάκι καρέκλα ανασήκωσης και μεταφοράς Body Up Evolution, ώστε αυτή η δύσκολη και καθημερινή διαδικασία να γίνει εύκολη και ασφαλής.


Επιπλέον στόχος μας ήταν να δώσουμε και άλλες δυνατότητες στον βοηθό και στον ασθενή πέρα από την ανασήκωση, όπως την μετακίνηση του μέσα στο σπίτι, στο μπάνιο, στην βεράντα, την μεταφορά του στο αναπηρικό του αμαξίδιο αλλά και στο αυτοκίνητο.


Με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ , πιστοποίηση για την ασφάλεια του από την Swiss Approval, FDA (Οργανισμός Φαρμάκων ΗΠΑ) και τα 20 πλέον χρόνια εμπειρίας και ανατροφοδότησης από τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν στην

Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, είμαστε σίγουροι και για την αποτελεσματικότητα του! Το είπατε και εσείς !