ΕΠΙΧΕΙΡΩ

Posted by bodyupevolution 22/09/2023 0 Comment(s)

                                                                  Body Up Evolution:

                                             Το ελληνικό αναπηρικό βοήθημα που ταξιδεύει

                                                   από τη Χιλή έως τη Νέα Ζηλανδία.

 

   Η ανασήκωση και μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα, ήταν πάντα μία πρόκληση για τις οικογένειες και τους συγγενείς τους.

Ο υπεύθυνος διεθνών πωλήσεων και marketing, Μάνος Βεζύρης εξηγεί:

 

“Είναι αδιανόητο να περιορίζονται οι επιλογές των ΑμΕΑ μόνο γύρω από τους κλασσικούς γερανούς ανασήκωσης, οι οποίοι είναι δύσχρηστοι και ο τρόπος λειτουργίας τους χαρακτηρίζεται από την έλλειψη αξιοπρέπειας ως προς τον χρήστη. Με το Body Up Evolution, καταφέραμε να καλύψουμε όχι μόνο τη διαδικασία της ανασήκωσης, αλλά και άλλες τρείς βασικές ανάγκες, όπως η πρόσβαση και χρήση στο WC, η μεταφορά και τοποθέτηση στους περισσότερους χώρους του σπιτιού και τέλος η πρόσβαση σε όχημα.» 

 

 Διεθνής αναγνώριση

Σήμερα, το Body Up Evolution ταξιδεύει και ανοίγει τους ορίζοντες των ΑμΕΑ σε όλο τον κόσμο, από την Χιλή έως την Νέα Ζηλανδία.

«Η όλη διαδικασία της εξαγωγής μας έχει αναβαθμίσει και σαν εταιρία, αλλά και σαν ανθρώπους. Η αναγνώριση που έρχεται από το εξωτερικό, έχει ενισχύσει κι άλλο την αυτοπεποίθησή μας, ως προς το προϊόν. Δίνουμε τεράστια σημασία στην ποιότητα και του προϊόντος αλλά και των υπηρεσιών που παρέχουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ανασήκωση και μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα, ήταν πάντα μία πρόκληση για τις οικογένειες και τους συγγενείς τους.